Covid-19

Recentste informatie (september 2021)

Covid-19

Recentste informatie (september 2021)

Verwijzend naar de jongste gezondheidsmaatregelen van onze federale regering mogen taken met dienstencheques worden uitgevoerd: huishoudhulpen mogen aan huis bij hun klanten blijven werken, mits ze de veiligheidsmaatregelen naleven.

We blijven dus actief, maar we houden wel verhoogde veiligheidsmaatregelen aan: de prestaties vinden plaats volgens de specifieke voorwaarden van ons veiligheidsprotocol. Het is belangrijk dat die maatregelen nauwkeurig worden nageleefd, om de gezondheid van onze huishoudhulpen en van onze klanten te beschermen.

VEILIGHEIDSPROTOCOL

Onze strijkcentrales zijn ook speciaal uitgerust zodat je in alle veiligheid je wasgoed kunt afzetten en ophalen en zodat ook het strijken veilig gebeurt.

Onze kantoren zijn open: onze teams ontvangen je zonder afspraak tijdens de openingsuren, behalve op donderdag. Op die dag werken onze medewerkers van thuis uit. Raadpleeg de lijst met onze kantoren en hun openingsuren.

ZOEK JE KANTOOR

 

Binnenkort zijn we weer samen!

We blijven ons inzetten tegen de verspreiding van COVID-19. Jouw gezondheid is onze prioriteit! Bedankt voor je bijdrage.

We nemen steeds nieuwe medewerkers aan en onze teams zetten alles op alles om je te helpen

Azaé in enkele cijfers

35 dienstencheque
kantoren

85000 u
schoonmaakuren/maand

Meer dan 1500
medewerkers

13 strijkcentrales

WELKOM BY

Wil je dienstencheques aanvragen of wens je meer te weten over onze diensten?

Klant

Wil je aan de slag als huishoudhulp? Zoek je contracturen?

Huishoudhulp

Wilt u een team van huishoudelijke hulpen in een van onze agentschappen aansturen en leiden?

Medewerker