WIL JE KLANT WORDEN?

  Maak het jezelf gemakkelijker in het dagelijkse leven dankzij dienstencheques. Neem meer tijd voor jezelf en schakel een huishoudhulp in om je te helpen bij de huishoudelijke taken. Wij zoeken voor jou een huishoudhulp waar je op kunt rekenen, bij jou in de buurt.

  Ik wil klant worden

  OP ZOEK NAAR EEN JOB?

  Vind jij het leuk om anderen te helpen en wil je graag bijspringen in verschillende gezinnen? Solliciteer nu en kom ook bij ons team van huishoudhulpen. Stap mee in een avontuur op mensenmaat.

  IK WORD HUISHOUDHULP

  Over ons

  SiClean werd opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in de schoonmaaksector. Het is een familiebedrijf dat dicht bij zijn klanten staat.

  Vandaag verandert SiClean van naam, maar niet van waarden of dienstverlening. Voortaan heten we Azaé dienstencheques. Ons team staat altijd voor je klaar en werkt steeds met gekwalificeerde medewerkers in de sector van de dienstencheques (schoonmaken en strijken). SiClean is werkzaam in de regio Brussel (Humbeek, Beigem, Grimbergen, Meise, Zemst, Vilvoorde en de 19 Brusselse gemeenten).

  Het personeel van SiClean werkt met passie voor het vak en gaat voor klanten die 100% tevreden zijn over het geleverde schoonmaak- en strijkwerk. Communicatie is de basis van elke vertrouwensrelatie. Daarom is SiClean steeds beschikbaar voor zijn klanten en huishoudhulpen: eventuele probleemsituaties lossen we snel op. Een van de prioriteiten van ons bedrijf is dat onze medewerkers zich goed voelen bij ons. Daarom bieden we hen een stimulerende werkomgeving.

  Lijst van onze kantoren

  Kantoor Humbeek
  Humbeek Strijkcentrale

  JOUW VOORDELEN ALS HUISHOUDHULP

  Een speciale app
  Gevarieerde werktijden
  Begeleiding door professionals
  Bijscholing
  Arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur
  Aanvullende activiteit
  Dicht bij huis
  Geen diploma nodig

  Azaé in enkele cijfers

  34 dienstencheque
  kantoren

  85000 u
  schoonmaakuren/maand

  Meer dan 1500
  medewerkers

  14 strijkcentrales

  WELKOM BY

  Wil je dienstencheques aanvragen of wens je meer te weten over onze diensten?

  Klant

  Wil je aan de slag als huishoudhulp? Zoek je contracturen?

  Huishoudhulp

  Wilt u een team van huishoudelijke hulpen in een van onze agentschappen aansturen en leiden?

  Medewerker