WIL JE GRAAG MEER TIJD VOOR JEZELF? VRAAG EEN HUISHOUDHULP AAN

  Met ons team van professionals loopt je huishouden op rolletjes. Wij vinden de huishoudhulp die jij zoekt, voor een stralend schoon huis en een service van topkwaliteit!

  Ik wil klant worden

  WORD HUISHOUDHULP: EEN MENSELIJK BEROEP

  Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een job met een belangrijk sociaal aspect? Solliciteer dan naar een baan als huishoudhulp. Zo vind je een flexibele job die het mogelijk maakt om werk en privéleven perfect te combineren.

  IK WORD HUISHOUDHULP

  EVEN VOORSTELLEN

  In april 2006 heeft Evelyne Eveo opgericht. Als informaticaspecialiste met een voltijdse baan moest ze beroep doen op een bedrijf dat haar hielp bij de dagdagelijkse taken in het huishouden. Zo begon ze met het idee te spelen om haar eigen bedrijf op te starten.

  Ze besloot dat het tijd was voor een mentaliteitsverandering: het mocht dan ongewoon zijn, Evelyne wilde schoonmaak- en strijkdiensten aanbieden aan mannen en vrouwen die hier zelf geen tijd voor hadden.

  Je moet weten dat dit soort diensten in die tijd - 2006 - niet gebruikelijk waren en dat een aantal van Evelynes eerste klanten zich hiervoor schaamden. Gelukkig is er intussen veel veranderd en ook de sector is professioneler geworden.

  Net als ons, is Eveo heel klantgericht en draagt het de menselijke waarden hoog in het vaandel. En nu Eveo ook in de groep Azaé wordt opgenomen, kan de professionalisering van ons bedrijf nog versnellen.

  In 2022 wordt Eveo Azaé dienstencheques. De firma is actief in Herstal en omstreken.

  Azaé in enkele cijfers

  300 gemeenten
  bediend

  85000 u
  schoonmaakuren/maand

  Meer dan 1300
  medewerkers

  Strijkwerk aan huis
  binnen 48 uur

  WELKOM BY

  Wil je dienstencheques aanvragen of wens je meer te weten over onze diensten?

  Klant

  Wil je aan de slag als huishoudhulp? Zoek je contracturen?

  Huishoudhulp

  Wilt u een team van huishoudelijke hulpen in een van onze agentschappen aansturen en leiden?

  Medewerker