Getuigenissen

HET BEDRIJF WORDT UITSTEKEND BEHEERD: HET PERSONEEL LUISTERT NAAR MIJN WENSEN EN STAAT ALTIJD KLAAR ALS IK HULP NODIG HEB.

"Ik maak gebruik van zowel de huishoudhulp als van de strijkdienst. Het bedrijf wordt uitstekend beheerd: het personeel luistert naar mijn wensen en staat altijd klaar als ik hulp nodig heb.

De persoon die me momenteel helpt, is echt geweldig. Ze ziet meteen wat er gedaan moet worden en weet wat ik belangrijk vind.

Daarenboven doet ze alles met veel respect en is ze heel discreet. Ik ben echt blij dat ik op haar kan rekenen. Ik bedank haar regelmatig: het is belangrijk dat je werk geapprecieerd wordt!

Het strijkwerk is altijd tiptop in orde en het contact met de strijksters is hartelijk".

Renée, 64 jaar

WORD AZAÉ-KLANT

Azaé is actief in de branche van de dienstencheques, We hechten veel belang aan menselijke waarden en professionele kracht. Elke dag opnieuw vertrouwen duizenden mensen op ons om hun huishouden én hun leven vlot te laten verlopen. Dat kan dankzij dienstencheques. Al onze medewerkers zetten alles op alles om die onmisbare en waardevolle vertrouwensband intact te houden en te versterken.

WORD KLANT

Azaé in enkele cijfers

300 gemeenten
bediend

85000 u
schoonmaakuren/maand

Meer dan 1300
medewerkers

Strijkwerk aan huis
binnen 48 uur

WELKOM BY

Wil je dienstencheques aanvragen of wens je meer te weten over onze diensten?

Klant

Wil je aan de slag als huishoudhulp? Zoek je contracturen?

Huishoudhulp

Wilt u een team van huishoudelijke hulpen in een van onze agentschappen aansturen en leiden?

Medewerker