OP ZOEK NAAR EEN HUISHOUDHULP?

  Onze huishoudhulpen doen veel meer dan schoonmaken. Ze willen oprecht het beste voor jou en zijn heel servicegericht. Je huishoudhulp helpt je bij je dagelijkse huishoudelijke taken (schoonmaken, de was doen, strijken, koken en indien nodig zelfs boodschappen doen).

  Ik wil klant worden

  WIL JE AAN DE SLAG ALS HUISHOUDHULP?

  Ben je op zoek naar een flexibele job? Als je deel uitmaakt van ons team, kun je je uurrooster naar wens opstellen én je hebt een stabiele en waardige baan.es.

  IK WORD HUISHOUDHULP

  Voorstelling

  Ménagez Moi vervoegt de groep "Azaé dienstencheques". Dat is een netwerk van bedrijven met dezelfde diensten en waarden die nu samen onder eenzelfde naam verder gaan.

  Alleen de naam is gewijzigd: de firma in Visé biedt onveranderd buurt- en nabijheidsdiensten van topkwaliteit aan, met dienstencheques (schoonmaken en strijkdienst). Ménagez Moi streeft in de eerste plaats naar tevreden klanten en doet dit met kwaliteitwerk en flexibiliteit (zowel bij de klant als bij de huishoudhulp).

  De medewerkers van Ménagez Moi kennen hun job en zijn opgeleid om de woning van hun klanten tiptop in orde te houden zodat die meer tijd hebben om te genieten van hun gezin en vrije tijd. Het team van Ménagez Moi staat altijd voor je klaar en luistert naar je wensen. Het bedrijf hecht veel belang aan klanttevredenheid en aan het welzijn van zijn medewerkers.

  Azaé in enkele cijfers

  300 gemeenten
  bediend

  85000 u
  schoonmaakuren/maand

  Meer dan 1300
  medewerkers

  Strijkwerk aan huis
  binnen 48 uur

  WELKOM BY

  Wil je dienstencheques aanvragen of wens je meer te weten over onze diensten?

  Klant

  Wil je aan de slag als huishoudhulp? Zoek je contracturen?

  Huishoudhulp

  Wilt u een team van huishoudelijke hulpen in een van onze agentschappen aansturen en leiden?

  Medewerker