WIL JE GRAAG KLANT WORDEN?

  We hebben een dynamisch, professioneel team van huishoudhulpen gevormd dat altijd voor je klaar staat. Kies voor een dienst uit je buurt en vraag onze thuishulp aan!

  Ik wil klant worden

  WIL JE DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM?

  Ben je op zoek naar een baan waarbij het sociale aspect doorslaggevend is? Word huishoudhulp en help tal van gezinnen bij hun huishoudelijke taken.

  IK WORD HUISHOUDHULP

  Voorstelling

  Proprement Dit is een dynamisch bedrijf dat al sinds 2008 actief is in de sector van de dienstencheques.

  Proprement Dit wordt "Azaé titres-services". Er zijn 25 kantoren in Wallonië en Brussel: de nabijheid van bedrijven in je buurt, in combinatie met de betrouwbaarheid en ervaring van diverse dienstenchequefirma's.

  Proprement Dit telt meer dan vijfhonderd huishoudhulpen. Je kunt dus rekenen op een professionele opvolging van de diensten. Er staat altijd iemand voor je klaar.

  Dankzij zijn uitgebreide netwerk van kantoren kan Proprement Dit zijn buurt- en nabijheidsdiensten blijven garanderen. Je hebt dus je eigen contactperoon die zowel jou als zijn/haar teams door en door kent. Zo geniet je van een menselijke service die inspeelt op jouw behoeften.

  De klant staat centraal. Proprement Dit selecteert zijn medewerkers dan ook met de grootste zorg. Ze zijn competent, eerlijk, discreet en ze helpen je graag.

  Azaé in enkele cijfers

  300 gemeenten
  bediend

  85000 u
  schoonmaakuren/maand

  Meer dan 1300
  medewerkers

  Strijkwerk aan huis
  binnen 48 uur

  WELKOM BY

  Wil je dienstencheques aanvragen of wens je meer te weten over onze diensten?

  Klant

  Wil je aan de slag als huishoudhulp? Zoek je contracturen?

  Huishoudhulp

  Wilt u een team van huishoudelijke hulpen in een van onze agentschappen aansturen en leiden?

  Medewerker